Дома > WAYA производи

WAYA пробиотиците

WAYA Biotic капсули
3 мислења

WAYA Biotic капсули

За возрасни и деца постари од 2 години

За регулирано варење на храната и олеснување на дигестивните нарушувања.

Повеќе за производот>

WAYA Biotic капки
3 мислења

WAYA Biotic капки

За новороденчиња, доенчиња и мали деца

За регулирано варење на храната и олеснување на дигестивните нарушувања.

Повеќе за производот>

WAYA Biotic D3 капки
1 мислење

WAYA Biotic D3 капки

За новороденчиња, доенчиња и мали деца

За соодветен дневен внес на витамин D3 кој е клучен за нормален раст и развој на коските, како и за функцијата на имунолошкиот систем. 

Повеќе за производот>

WAYA StopReflux

WAYA StopReflux

За возрасни и деца над 12 години

Го запира рефлуксот на киселина за помалку од 3 минути.

Повеќе за производот>

Mnenja uporabnikov

Мислење на корисниците

back to top