Дома > Пробиотиците WAYA®

Пробиотиците WAYA®

WAYA Forte, 15 капсули
3 мислења

WAYA® Forte капсули

За возрасни и деца постари од 2 години

За регулирано варење на храната и олеснување на дигестивните нарушувања.

Повеќе за производот>

WAYA® капки
3 мислења

WAYA® капки

За новороденчиња, доенчиња и деца

За регулирано варење на храната и олеснување на дигестивните нарушувања.

Повеќе за производот>

WAYA® D3 капки
1 мислење

WAYA® D3 капки

За новороденчиња, доенчиња и деца

За соодветен дневен внес на витамин D3 кој е клучен за нормален раст и развој на коските, како и за функцијата на имунолошкиот систем. 

Повеќе за производот>

Mnenja uporabnikov

Мислење на корисниците

back to top