За старт на играта, држете го уредот вертикално.
Инструкции:
  1. Избегнувајте ги столбовите со ресички.
  2. Притиснете го левото копче на глувчето или допрете на екранот на вашиот мобилен уред.
  3. Колку побрзо притискате или допирате, повеќе ќе добиете.
  4. Штом ќе престанете, ќе паднете на под.
Ви посакуваме многу среќа!
prize
replay